Cégünk 1990. július 1-én alakult egyéni és társas vállalkozások, valamint közintézmények és hivatalok számítástechnikai alkalmazásainak támogatására. Az eltelt időszakban kifejlesztésre került egy moduláris felépítésű, integrált vállalatirányítási rendszer és jelentős számú egyedi fejlesztésű speciális rendszer. Fő tevékenységünk ennek ellenére nem a fejlesztés illetve a kereskedelem, hanem az értékesített rendszerek alkalmazásához kapcsolódó szolgáltatások biztosítása.
Garanciális szolgáltatás A garanciális szolgáltatás az átadott rendszerekben illetve módosításokban esetlegesen előforduló programhibák javítására vonatkozik.
Rendszerkövetés A rendszerkövetés a törvények, a különböző szintű rendelkezések és szabályzók változásaiból származó programmódosítási igények végrehajtását foglalja magába.
Rendszerfelügyelet A rendszerfelügyelet a nem programhibákból származó üzemeltetési problémák elhárításában való - soron kívüli - részvételt jelenti (pl. kezelési- vagy géphibából származó adatsérülések lehetőség szerinti helyreállítása, új felhasználó betanítása, számítástechnikai tanácsadás,…stb.).
Adaptáció Az adaptáció, amely a kulcsrakész rendszermodulok - felhasználó igénye szerinti, de alapkoncepciót nem érintő illetve adatstruktúra módosítást nem igénylő - bővítéseinek, módosításainak beépítését szolgálja.
Egyedi fejlesztés Amennyiben egy kulcsrakész-, vagy korábbiakban bevezetett rendszeren olyan mértékű módosítási igény jelentkezik a felhasználó részéről, amely már érinti a rendszer alapkoncepcióját, illetve a jelenlegi adatszerkezetek olyan mértékű megváltoztatásával jár, amely az azonos programegységet használó egyéb felhasználók részére már nem fogadható el, akkor az igényeket egyedi fejlesztéssel valósítjuk meg. Ugyancsak egyedi fejlesztést alkalmazunk korábbiakban még nem lévő alkalmazások kialakítására.
A szolgáltatások hatékonyságára és a felhasználóink üzemeltetési költségeinek alacsony szinten tartása érdekében ügyfeleink jelentős része székhelyünk 100 kilométeres körzetén belül találhatók. Az Internet alkalmazása az ügyfelek körében viszont lehetőséget nyújt az ország bármely pontján tevékenykedő ügyfélkör kialakítására is.